Truckförare sökes till kund i Strängnäs

Truckförare sökes till kund i Strängnäs

Söker du jobb som truckförare inom lager och produktion? r det kanske dig vi söker till vår kunds anläggning i Järna

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Arbetet kommer att innebära att köra truck för att hämta och lämna gods både inne i anläggningen och utanför.

Utbildning
  • Truckkort A & B
  • B- körkort
Erfarenhet
Vi ser gärna att du har god erfarenhet av truckkörning med B-truck. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Personliga kvalifikationer
För att passa i denna roll bör du varar engagerad och ordningssam samt klara av att vara noggrann även när tempot är högt. Du ska tycka om att arbeta i grupp med arbetsuppgifter som kan variera.

Lön och anställningsvillkor
Heltid. Tillsvidareanställning, med 6-mån Provanställning.
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Välkommen att söka via vår hemsida. Urval sker löpande.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Sofia Branzell Warg
Telefon 0708468851
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.