Processoperatör, vi söker dig

Processoperatör, vi söker dig

Är du redo för nästa utmaning? Är du en erfaren och initiativtagande processoperatör som gillar att arbeta i högt tempo?
Då har vi utmaningen för dig!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Våran kund producerar marksten i sin anläggning i Strängnäs.
Dom behöver nu förstärning inom produktionen. Arbetstiderna kommer att vara tvåskift varannan vecka mån-tors 6-13:30 fre 6-13, mån-tors 13:30-21 ledig fredag.

Utbildning
Vi sätter inga krav på specifik utbildningsbakgrund,
Däremot är det ett krav att du har truckkort och truckvara för A & B.
Dessutom måste du ha B-körkort.

Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet med rollen som processoperatör.

Personliga kvalifikationer
Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann. Att komma i tid och att vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Vidare trivs du med varierade arbetsuppgifter och är flexibel. Du kommer att genomgå en, för alla anställda, gemensam säkerhetsutbildning. det är därför viktigt att du som söker är villig att följa dessa föreskrifter.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Palm & Partners Bemanning AB.
Du arbetar under kollektivatal och avtalsenlig lön.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, samt tillsättning så snart som möjligt.

Startdatum
Snarast möjligt.

Uppdragslängd
Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.
Mer info
Kontaktperson Sofia Branzell Warg
Telefon 0708468851
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.