Verksamhetschef till Björklidsvägen och Ormbunksvägen

Verksamhetschef till Björklidsvägen och Ormbunksvägen

Vi söker nu en verksamhetschef till våra gruppbostäder på Björklidsvägen i Mariefred och Ormbunksvägen i Strängnäs.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Båda enheterna är LSS-bostäder och vänder sig till vuxna med autism eller autismliknande tillstånd. Både Ormbunksvägen och Björklidsvägen är boenden där vi genom stöd och engagemang skapar förutsättningar för brukaren att utvecklas i sin egen takt. Både sociala och kulturella aktiviteter är viktiga inslag i verksamheten och närhet till naturen skapar goda möjligheter till ett rikt friluftsliv hos oss.

Ditt uppdrag
För detta spännande uppdrag söker vi dig som med stort engagemang vill leda och utveckla verksamheten med pedagogik, kvalitet och affärsmässighet. Vidare ansvarar du för att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och att gällande lagstiftning efterlevs. För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och närvarande i verksamheten. I uppdraget ingår att vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Du har budget- och resultatansvar, rapporterar till regionchefen och ingår i dennes ledningsgrupp.

Det är självklart att du som verksamhetschef lever våra värderingar:
Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (tex. socionom, social omsorg) och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Ytterligare krav är några års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag i branschen och goda vitsord när det gäller ledarskap. Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och ta ansvar i vår organisation. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vi erbjuder
En arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, ett utpräglat kvalitetstänk och möjlighet att påverka. Alla våra chefer genomgår företagets gedigna ledarskapsprogram och får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Vänligen inkom med din ansökan och personliga brev genom ansökningsformuläret nedan. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-07-25

För mer information kontakta: Regionchef Anita Hjelmberg-Frisk.
Mobil: 073-327 18 00 Mail: anita.hjelmberg-frisk@nytida.se

Fackliga kontaktpersoner:
Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: haralampos.kalpakas@vardaga.se
Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721, Mail: vision@ambea.se
Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Strängnäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 juli 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se