Kvalitetsansvarig

Kvalitetsansvarig

Drivs du av att upprätthålla god kvalité och söker du en varierande roll i ett tillväxtföretag med korta beslutsvägar? Här får du möjligheten att påverka ditt eget arbete och ansvara för kvalité kopplat till olika produkter. Nordic Rice Production växer och behöver förstärka med en ny medarbetare. Idag har Nordic Rice Production fabrik och kontor i Eskilstuna. Välkommen med din ansökan!

Omfattning:
Heltid, tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Som kvalitetsansvarig så har du det viktiga ansvaret att säkerställa att produkten uppfyller de kvalitetskrav som finns utifrån lagstiftning, kvalitetsstandarder och kvalitetssystem. Din roll är att planera, genomföra, dokumentera, säkerställa och följa upp produktkvalitet och nyutveckling. Du kommer verka som teamledare till ett team på 5 medarbetare och arbeta tätt med produktchef och VD. Du ska verka för en hög hygienisk standard och förbättrad produktkvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Övergripande kvalitetsansvarig för produkterna kopplat till innehåll och lagstiftning
 • Teamledare, lägga upp rutiner för hur teamet ska sköta produktionen mm.
 • BRC- övergripande ansvar
 • Produktansvar med innehåll och kopplat till lagstiftning
 • Ansvarig för Ekologisk hantering
 • Skapa VCD i Excel och Dabas
 • Kontakt med leverantörer och samarbetspartners
 • Hantera eventuella reklamationer av produkter
 • Utveckla nya arbetsprocesser.
Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning som av arbetsgivaren bedöms som relevant för tjänsten, alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Ett krav är att du är utbildad i BRC-flöde samt minst 2-års arbetslivserfarenhet från att arbetat med BRC-flöde. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt god datavana.

Meriterande är om du har arbetat i flertal år med BRC-flöde, kvalité och lagstiftning kopplat till produkter. Vidare är meriterande om du arbetat som teamledare och har erfarenhet av att arbetat i Microsoft Navision.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann och serviceminded. Du har lätt för att samarbeta och leda ett team och är kreativ, initiativrik och har ett öppet förhållningssätt. Du är kommunikativ och är flexibel, har en förmåga att hantera olika situationer och öppen för förändringar kopplat till arbetsprocesser mm. Som person är du bra på att skapa relationer samt klarar ett högt arbetstempo och är stresstålig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Nordic Rice Production

Nordic Rice Production förädlar och paketerar ris och har flera års kunskap och erfarenhet inom området. Företaget har funnits sedan 1998 med fabrik i Eskilstuna. Idag levererar vi större volymer av egna produktmärken till dagligvaruhandel. Nordic Rice Poductions kunder består av dagligvaruhandeln, foodservice samt export. Fabrikens placering i Eskilstuna göra att ledtiden på leveranser inom Norden blir väldigt kort.

Med lagerhållning på minst 1000 ton ris innebär att produktionen aldrig behöver stanna upp. Företaget är i en tillväxtfas med flertal produkter och personalstyrkan växer. Nordic Rice Production strävar efter att bli den ledande tillverkaren av förädlat ris i Skandinavien.

Produkter
Vårt rissortiment som förädlas i fabriken omfattar olika sorters ris som basmatiris, jasminris, matris (parboiled), vildris samt risblandningar. Vi packar även bönor, linser, bulgur samt quinoa.

Fabriken
Fabriken är en av de mest högteknologiska i Europa och har en personalstyrka med stor erfarenhet av förädling. Vår erfarna personal producerar enbart produkter av högsta kvalité. I dagsläget har fabriken en kapacitet på 36 000 förädlat ris per år.

Vision och Värderingar
Vår vision kan sammanfattas i tre korta meningar
 • Att alltid leverera produkter av hög kvalité.
 • Att lära av våra framgångar och motgångar och ständigt förbättra det vi gör.
 • Att alltid utmana oss själva till att vara marknadsledande.
www.nordicrice.se

Sista ansökningsdag:
2018-11-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad i Eskilstuna, för mer information kontakta gärna rekryteringskonsulter Patricia Classon 073-343 41 86 eller Jenny Bolinder 073-331 35 12
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.