Vi söker en engagerad Supply planner i Strängnäs

Vi söker en engagerad Supply planner i Strängnäs

Din roll
Den främsta utmaningen i tjänsten är att utifrån ett helhetsperspektiv hitta den optimala balansen mellan tillgång och efterfrågan inom ditt varuområde. Servicegraden till kunden är till stor del beroende av dina insatser. Våra kunders behov kan se mycket olika ut och även variera under året. Vi måste vara skickliga på att dagligen besluta och avgöra de bästa inköpsnivåerna för att optimera nyckeltalen servicegrad, lageromsättning och svinn.

Dina viktigaste arbetsuppgifter är att självständigt hantera varuflödet för ditt varuavsnitt. Det innebär att du arbetar med prognoser, inköp utifrån kunskap om kundernas behov, våra lager samt våra leverantörsavtal.

Dina kontaktvägar och samarbetsytor kommer att vara många, dels inom Merchandisingorganisationen men även inom övriga funktioner. Du kommer ha samarbetsytor internt med samtliga av Menigos funktioner, främst med sälj-, logistik och kategoriorganisationen. Du har även ett samarbete med kunder, leverantörer och transportörer.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom Supply chain, logistik, ekonomi eller inköp alternativt arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Du har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete och bidra till att våra arbetssätt utvecklas. Ditt öppna sinne för förbättringar och nya lösningar och ditt positiva och utåtriktade sätt gör att du samarbetar mycket väl med andra. Du har ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk med intresse av att förstå hur du kan påverka företagets prioriterade mål.

Vi erbjuder
Supply chain ingår i inköpsorganisationen på Menigo och består av 18 engagerade och kunniga medarbetare, där alla har en viktig roll i att säkerställa att vi köper in rätt varor i rätt tid för att hålla hög servicegrad till våra kunder samtidigt som vi håller en korrekt lagernivå och minimerar svinn. Menigo har ett brett sortiment och hanterar över 34 000 artiklar.

Vår vision är att skapa den bästa inköpsorganisationen som driver och utvecklar affären med våra kunder och leverantörer. Med engagemang och uthållighet skapar vi vår gemensamma framtid genom att utveckla arbetsätt, sortiment och prisbild i partnerskap med våra kollegor och leverantörer. Våra medarbetare kan och vill ta ansvar för sin egen utveckling. Vi tror på och lever våra värderingar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibilty.

Menigo tillhör Sysco, världens största Foodserviceaktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Trots att Menigo är en del av en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar. Vi tror på att människorna omkring oss är vår största tillgång och att vi som företag har en viktig samhällspåverkan. Vi vill vara en jämställd och attraktiv arbetsgivare och en hälsosam arbetsplats där vi samarbetar för att nå resultat.

Välkommen att söka!
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (9 dagar kvar)