Lagermedarbetare till Menigo

Lagermedarbetare till Menigo

Din roll
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt och tillsammans med dina kollegor säkerställa att våra varor plockas, komprimeras och lastas på ett varsamt och optimalt sätt, på vårt lager i Strängnäs där ca 200 medarbetare arbetar. I dina arbetsuppgifter ingår i första hand expediering av order på olika avdelningar. I samarbete med dina kollegor säkerställer du att rutinbeskrivningar, säkerhetsrutiner och övriga föreskrifter följs i samband med våra leveranser.

Vårt uppdrag är att tillsammans på ett effektivt sätt och med kvalité förenkla vardagen för våra kunder. Lagerverksamheten är en affärskritisk verksamhet inom Menigo då vi är starkt beroende av en effektiv varuförsörjning/distribution då våra kunder ställer krav på hög servicegrad och leveranssäkerhet. Vårt gemensamma mål är att skapa de bästa logistiska flöden för att på så sätt bidra till hög kundnöjdhet, där alla våra kunder ska få rätt varor i rätt tid.

Vem är du?
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet. Truckkort A1-4 är obligatoriskt. Du är engagerad, ansvarstagande och levererar alltid hög kvalitet i ditt arbete. Du är noggrann, tar gärna initiativ till att förbättra och förenkla processer och rutiner. Du talar och skriver svenska obehindrat. Som person är du resultatdriven, engagerande, prestigelös och noggrann. Du gillar när tempot är högt och blir inte lätt stressad. Du är inte rädd för att ta i när det väl behövs. Då arbetet innebär tunga lyft ser vi att du har god fysik. Av din omgivning beskrivs du som positiv, ambitiös, arbetsvillig, noggrann och har lätt att samarbeta med andra personer. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering.

Menigo arbetar kontinuerligt med mångfald och jämn könsfördelning på arbetsplatsen, varför vi bland annat gärna ser fler kvinnliga sökanden!

Vi söker kontinuerligt duktiga medarbetare och därav sker urval löpande och så även anställningsintervjuer. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du erbjuds en visstidsanställning hos oss som kan omvandlas till en tillsvidareanställning.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Vi erbjuder
Menigo tillhör Sysco Group vilken är världens största Foodserviceaktör och har verksamhet ibland annat USA, Canada, UK och Frankrike, samtidigt finns känslan och atmosfären av det mindre familjeföretaget kvar.

Vi har bra personalförmåner, tex friskvårdsbidrag, fördelaktigt kollektivavtal och tjänstepension bland annat. Som anställd på Menigo har du möjlighet att köpa produkter inom mat, dryck och restaurangutrustning till förmånligt pris.

På Menigo är vi övertygade om att ett gemensamt förhållnings- och synsätt ökar vår tydlighet och attraktionskraft både mot kunder, medarbetare och leverantörer. Våra värderingar ska vägleda våra medarbetare oavsett var i organisationen man jobbar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibility.
Mer info
Kontaktperson Nenad Gacic
Telefon 072-1440261
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.menigo.se/
Sista ansökningsdag 3 maj (39 dagar kvar)