Personbilssäljare till Möller Bil Strängnäs

Personbilssäljare till Möller Bil Strängnäs

Vi söker en säljare av bl a nya Volkswagen till försäljningsavdelningen i Strängnäs. Har du bakgrund inom försäljning och drivs av att leverera med hög kvalitet så kanske det är dig vi söker?

Arbetsuppgifter
Som säljare hos oss kommer du sälja nya Volkswagen men även begagnade bilar. Du arbetar självständigt med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med kollegor samt ansvarar för informationsmaterial i försäljningshallen. Du arbetar hela tiden med att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder.

Vi erbjuder
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande varumärken
  • Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • En arbetsplats med en kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning, meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på försäljning och marknadsföring
  • Några års erfarenhet från relationsskapande försäljningsarbete med dokumenterade positiva resultat. Meriterande är erfarenhet från bilbranschen och de märken vi representerar
  • Dator- och systemvana
Teamet är viktigt

Vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet och därför är attityder något som vi lägger stort fokus på när vi rekryterar. För att tycka jobbet är kul tror vi att du som söker har någon form av bilintresse för att vara engagerad i dina arbetsuppgifter. Det är en stor fördel om du är väl insatt i marknaden för att kunna arbeta målinriktat med en tydlig strukturerat och alltid med fokus på kundnöjdhet. Du har daglig kontakt med människor, både kunder och medarbetare, och därför behöver du ha god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer. Slutligen, för att lyckas och bli framgångsrik i rollen som säljare behöver du också ha ett affärsmässigt förhållningssätt där du tar egna initiativ.

Försäljningsteamet består av totalt två personer. Därför är det extra viktigt för oss att du har grundinställningen att alltid vilja göra det lilla extra som behövs för att ge kunden bästa möjliga service eller hjälpa din kollega när det behövs.

Är du intresserad? För mer information kontakta Platschef Robert Lundkvist. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2019-12-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Möller Bil Strängnäs!

Möller Bil Strängnäs ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (18 dagar kvar)