Gjuteriarbetare till Strängnäs

Gjuteriarbetare till Strängnäs

Vi söker omgående gjuteripersonal för uppdrag hos en av våra kunder i Strängnäs.


Arbetsuppgifter


Du som söker får ta del av ett klassiskt hantverksarbete från grunden. Som gjutare hanterar du alla steg i gjutprocessen växelvis med formtillverkning, kärntillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll. I arbetsuppgifterna ingår även truckkörning.


Formell kompetens

  • Truckkort
  • B-körkort
Meriterande
  • Säkra lyft

Din bakgrund

  • Noggrann
  • Flexibel, det vill säga bekväm med att utföra olika arbetsuppgifter efter verksamhetens behov.
  • God fysik är viktigt då arbetet utförs i en tuff miljö. Du bör inte ha några allergier.

Personliga egenskaper


Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har ett stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Som person är du innovativ och kan bidra till företagets utveckling inom ditt kompetensområde.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Visstid/ Heltid/
2-skift/ 3-skift.

En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att kunna arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.


Tillträdesdag


Omgående


Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.