Redovisningskonsult med erfarenhet av bokföring

Redovisningskonsult med erfarenhet av bokföring

Om tjänsten

Som redovisningskonsult hos LR Revision och Redovisning i Strängnäs AB kommer du att jobba med redovisning och bokföring. Hos oss arbetar du med löpande redovisning, avstämningar, hantering av kund- och levreskontra, skattedeklarationer, löner, fakturering, rådgivning i redovisningsfrågor och betalningar. Det är ett krav att du har erfarenhet av löpande bokföring, avstämningar av balanskonton samt bokslutsarbete. Vi arbetar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter god kommunikationsförmåga och social kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som redan jobbar i branschen och har flera års erfarenhet som redovisningskonsult och bokföring. Självklart har du god datorvana.
Som person är du strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du ska vara social, våga ta kontakt och duktig på att hantera kunder. Vi är en grupp på femton personer så vi söker dig som är en lagspelare.
Du ska vilja ta ansvar och fortsätta att utvecklas tillsammans med oss.

LR Revision & Redovisning

LR Revision och Redovisning i Strängnäs AB startade 1998. I dag är vi sammanlagt 15 medarbetare, som ger personlig och engagerad service åt dig som kund.

På ett sätt kan man säga att vi är både små och stora, på samma gång.

I Strängnäs är vi småföretagare, men vi ingår också i ett rikstäckande nätverk. Tillsammans är vi 50 fristående revisionsbyråer, från Malmö i söder till Kiruna i norr. I spetsen finns vårt gemensamma servicebolag LR Revision och Redovisning Sverige AB. De har till uppgift att bistå medlemsföretagen med kvalitetskontroller, utbildningar, IT-stöd och marknadsföring.

Genom nätverket får vi tillgång till all slags spetskompetens, erfarenhetsutbyte och utvecklingsmöjligheter. Samtidigt finns vi på plats nära dig, mitt i Strängnäs. Det ger dig som kund både tillgänglighet och trygghet.

I Strängnäs arbetar vi främst med inriktning på mindre och medelstora ägarledda företag.

"Specialister på att vara generalister" är en bra beskrivning av oss. Våra revisorer och redovisningsspecialister behärskar nämligen många områden – både på bredden och på djupet. Det gör att vi kan fungera både som revisorer och ekonomiska konsulter. Eller varför inte använda oss som bollplank i affärsutvecklingsfrågor?
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bestbemanning.nu
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (29 dagar kvar)