Färdtjänstförare med taxilegitimation till Strängnäs

Färdtjänstförare med taxilegitimation till Strängnäs

Keolis Serviceresor söker nu en färdtjänstförare med taxilegitimation på heltid till Strängnäs. Som förare hos Keolis får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service, och du får våra resenärer att känna sig trygga och välkomna.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som färdtjänstförare med minibuss. Arbetstiderna är varierande dagtid och kvällar.
Vi tillämpar sex månaders provanställning. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Svenska Transportarbetarförbundet gäller.

Det här behöver du ha
För att söka tjänsten ska du ha taxilegitimation. Erfarenhet från färdtjänst är meriterande. Som person är du serviceinriktad och mån om att ge våra kunder den bästa servicen. Du har även det där lilla extra som gör Keolis serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor.
Keolis serviceresor vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval sker löpande.

Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting i Södermanlands, Jönköpings och Norrköping län. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Antal anställda är 200.
Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 15 aug (56 dagar kvar)