Utesäljare

Utesäljare

Om tjänsten

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Jobbiga kläder är ett familjeföretag som är marknadsledande i södra Mälardalen och som expanderar och ser ett stort behov av att utöka sitt team med en engagerad och målinriktad utesäljare. Personen blir i huvudsak säljare för marknadsledande varumärken av arbetskläder, presentreklam, förbrukningsmaterial och utrustning. Personen vi söker ska ha sin utgångspunkt i Strängnäs där man bearbetar kunder både från skrivbordet och med uppsökande verksamhet i Strängnäs med omnejd ända upp till Stockholm.
Du blir en del i ett engagerat säljteam med en närvarande säljcoach och bra övriga support funktioner. Allt för att alla ska trivas och arbeta mot gemensamma mål.

Kvalifikationer

Din profil

För att trivas på Jobbiga kläder så behöver du vara social och ha nära till skratt. Erfarenheter från uppsökande försäljning, van att arbeta målfokuserat och att alltid vara på tårna ser vi som självklara egenskaper. Ett upparbetat kontaktnät i denna region och kunskap/erfarenhet från konfektion är toppen men inget krav.
Personen drivs av en stark inre motor att vilja lyckas. Att arbeta självständigt, målfokuserat och med kunden i centrum för att nå bästa resultat. Att kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift och uppskattar frihet under ansvar är sådant vi tar som självklart.

Eftersom en stor del av införsäljningen sker i fysiska möten är B-körkort ett krav. Man jobbar med en månadslön och provision.

Om Jobbiga Kläder

Din ansökan

Du ansöker om tjänsten på bestbemanning.nu.

Ansvarig rekryterare är Ulrika Sörlisten, tel. 016-400 99 17, mail: ulrika.sorlisten@bestbemanning.nu
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Best Bemanning & rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobbiga Kläder är det självklara valet för dig som söker arbetskläder lokalt i Strängnäs. Våra kunder består idag av såväl små företag till stora företag. Vårt centrala läge och höga servicenivå har gjort att vi ständigt knyter nya företagskunder till oss, ofta genom befintliga kunders rekommendationer. Vår styrka ligger i personlig service och snabba leveranser.

Jobbiga Kläder startades hösten 2009 i vad som närmast kan liknas vid en skokartong i storlek. I ett rum utan fönster satt Christer Strömvall med ett begränsat sortiment och en liten handdriven värmepress och tryckte profilkläder och loggor på arbetskläder. Senare skulle en expansion ske och företaget flyttade till Storgatan 14 i Strängnäs.

Utrymmet var större än tidigare men företaget växte snabbt ur lokalerna och flyttade så småningom till nuvarande lokaler på Storgatan 15. Idag har vi drygt 700 registrerade kunder, som utgörs av föreningar, myndigheter idrottsklubbar och företag och en säljyta som överstiger 250 kvm.

Vi är prioriterad återförsäljare för Blåkläder, och säljer även stora mängder arbetskläder och skor från Helly-Hansen Workwear. Inom området profilkläder samarbetar vi med några av världens största klädmärken och får leveranser flera gånger i veckan från de största lagren i Europa.