Underhålls- & Processutvecklingschef

Underhålls- & Processutvecklingschef

Vill du ha en ledande roll i ett modernt företag som ligger i framkant när det gäller utveckling av ny teknik inom digitala betalnings- och säkerhetslösningar? IDEMIA behöver dig som har goda ledaregenskaper, är teknisk kunnig och har erfarenhet från produktion.

IDEMIA är världsledande med verksamhet i över 50 länder och 14000 anställda. IDEMIA är marknadsledande inom högteknologiska digitala betalnings- och säkerhetslösningar, med kunder som bl.a. utgörs av de största aktörerna inom Bank, Transport och Retail. IDEMIA har en årlig försäljning på över 2,8 miljarder €.

Arbetsbeskrivning:

Rollen som underhålls- och processutvecklingschef på Financial Institutions Service Center(SC) i Strängnäs, innebär att du ska leda underhållsavdelningen på Strängnäs som består av tre UH-tekniker samt en produktionstekniker med stor teknisk kompetens. Du kommer att driva och utveckla befintliga underhållsplaner, där fokus ska vara förebyggande underhåll. Du kommer vidare att ansvara för underhållsbudgeten och kommande investeringsplaner och processer.

Vi vill att du genomför projekt och jämför utrustningen på våra olika SC:s för att säkerställa att vi har de bästa lösningarna för en driftsäker och produktiv produktion. Genom att planera och genomföra produktivitets initiativ med Lean som ledstjärna kommer du att ha en viktig roll för att SC:s ska nå uppsatta mål. Du kommer även att ansvara för koordinering av den Nordiska hubbens underhållsarbete

Du kommer att ingå i ledningsgruppen och bli en del av den goda stämningen som råder på arbetsplatsen. Du rapporterar till Platschefen för SC i Strängnäs.

Vi erbjuder:

Detta är en utmanande roll i ett företag i en mycket föränderlig bransch där du har stora möjligheter att göra skillnad och skapa synliga resultat.

Betalningar- accesskontroll- och identifiering står inför ett stort paradigmskifte där din förmåga att se, leda och driva förbättringsarbete kommer att bli avgörande. Det finns en stark vilja i organisationen att satsa på nya tjänster och produkter vilket driver behovet av att utveckla maskinpark och processer.

IDEMIA är ett globalt bolag, det finns möjligheter för rätt person att utveckla sig vidare.

Kvalifikationer:

Du har en akademiskutbildning inom mekanik, underhåll, industriell teknik eller liknade kompetens som av arbetsgivaren bedöms relevant. Du har flerårig erfarenhet av underhållsarbete och att utveckla/förvalta UH planer. Det är meriterande om du har kunskaper i Lean och dess verktyg samt har jobbat med investeringar, inköp, budget och fakturahantering.

Du har god dokumenterad ledarerfarenhet som kännetecknas av gott samarbete och god kommunikation. Du är driven och kan självständigt genomföra överenskomna aktiviteter. Du känner dig bekväm med KPI: er som MTBF och MTTR och du förstår vikten av att skapa actionplans och förvekliga dessa.

Då vi är ett internationellt bolag behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Sista ansökningsdag: 2018-11-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: kontakta rekryteringskonsult Jenny Bolinder, 0733-313512, jenny.bolinder@randstad.se eller Patricia Classon, 0733-434186, patricia.classon@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Jenny Bolinder
Telefon 0733-313 512
Område Strängnäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 21 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.