Lastbilschaufför - Bulkbil

Lastbilschaufför - Bulkbil

Vi söker en Bulkchaufför till Strängnäs

HNT förstärker och söker nu ytterligare en trygg och punktlig chaufförer inom Livsmedel & Handel med utgångspunkt från Strängnäs. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på HNT.

Vi ser att du har ett stort engagemang för yrket och känner ansvarskänsla samt är felxibel och serviceinritktad. Säkerhet och ordning och reda är ledord för dig. I din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget.

Krav är att du har CE-körkort samt YKB.

Tjänsten innebär – heltidsarbete med 6 månaders provanställning. Övernattning, rullande schema, delar bil med en kollega.

Lön enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontaktar du Johan Allrin på 0708-42 40 66

Ansök senast 21 november 2022

Din ansökan skickar du till johan.allrin@hnt.se

Tillträdelsedag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Sökord: Chaufför, bulk, Livsmedel, Lastbil
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hnt.se
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden flexibla och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, och Åhus. Totalt har vi 250 anställda i egna bolag. Vi har 170 egna fordonsekipage, 15 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.