Lastbilschaufför - Bulkbil

Lastbilschaufför - Bulkbil

Vi söker bulkchaufför till Strängnäs

MHT Transport AB förstärker och söker nu ytterligare en trygg och punktlig bulkchaufför med utgångspunkt från Strängnäs. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på MHT.

Vi ser att du har ett stort engagemang för yrket och känner ansvarskänsla samt är felxibel och serviceinritktad. Säkerhet och ordning och reda är ledord för dig. I din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget.

Krav är att du har CE-körkort samt färdig YKB.

Tjänsten innebär – heltidsarbete med 6 månaders provanställning.

Lön enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontaktar du Mattias Nilsson på
telefon 0709-76 32 02.

Ansök senast 16 juli 2022

Din ansökan skickar du till mattias@hnt.se, vi tilllämpar löpande urval.

Tillträdelsedag för tjänsten sker enligt överenskommelse.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hnt.se
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett
familjeägt bolag som erbjuder kunden flexibla och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping, Uppsala och Åhus. Totalt har vi 185 anställda i egna bolag. Vi har 110 egna fordonsekipage, 11 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 260 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.