GROVSNICKARE till Strängnäs

GROVSNICKARE till Strängnäs

Är du grovsnickare och söker ett kul och varierat jobb? Missa då inte detta tillfälle! Man ska kunna jobba med bl.a.
  • takläggning
  • stomme
  • formsättning
  • träarbete-husbyggnad
Vi letar efter ansvarsfulla personer som är involverade i sitt arbete. Några års erfarenhet och svenska/engelska är ett krav, meriterande om du har körkort och kan läsa ritningar.

Helpman AB är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI & har kollektivavtal med Byggnads.

Ansök snarast!

Registrera dina uppgifter på www.helpman.se. Vid frågor ring 0858430366/0858430366.

Du ansöker till jobbet via vår hemsida www.helpman.se (länken nedan) och där kompletterar med ditt CV.

Frågor? Ring oss 0858430364!

Helpman AB är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Vi är medlemmar i BI & har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.