Vi söker snickare med hög servicenivå

Vi söker snickare med hög servicenivå

Sugen på nya utmaningar efter semestern?

Ett jobb hos oss innebär att du ingår i ett team som arbetar med allt från mindre byggservice & underhållsarbeten till större entreprenader till mesta del på bensinstationer, i hela Sverige.

Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du har ett tekniskt intresse och en vilja att förstå och se helheten, och är ansvarsfull och trivs med en hög frihetsgrad och ett arbete där du kan växa i din roll. Är du bekväm med betong-samt plåtarbeten är det meriterande.

Arbetet varierar stort och ett axplock av våra olika entreprenader är ombyggnationer av butiker, renovering av tvätthallar, byggnation av toaletter och mycket annat.

Du som söker ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då arbetet innebär kundkontakt. Då vi arbetar mobilt är goda IT kunskaper bra att ha. Då vi jobbar runtom i Sverige kan övernattningar ske, måndag till torsdag.

B-körkort, yrkesbevis samt svenska är ett krav

Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hansaoil.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hansa Oil är ett bygg- och serviceföretag, nischade mot bensinstationsbranchen. Vårt arbetsområde sträcker sig över stora delar av Sverige. Vi är idag ett team på 10 personer. Vi jobbar mycket med mobila lösningar, då just . Hansa Oil är ett företag i utveckling med rötterna i Oljibe som funnits sedan 1950-talet.