Vi söker en junior mekanikkonstruktör

Vi söker en junior mekanikkonstruktör

Vill du få en skjuts in i arbetslivet som mekanikkonstruktör och få chans att lära dig allt om robusta pulsgivare? Vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
  • Agera support mot marknad och säljavdelning
  • Genomföra ändringar på befintliga produkter
  • Genomföra lättare konstruktions uppdrag
Vi söker dig som har ett driv att lära sig och söker svar på många frågor på egen hand för att lära dig som bäst. Som mekanikkonstruktör kommer du att vara en del av ett konstruktörsteam på 4 personer och din roll kommer främst att agera stöttande mot de interna avdelningarna sälj och marknad. Du kommer få vara en del av hela processen och lära dig massor.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleing. inriktning mekanik och använt CAD-program under utbildningen
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande krav:
- Tidigare erfarenhet av CAD/3D-ritningar i CREO och mekanikkonstruktion

Vi söker dig som har ett stort intresse för att vilja lära dig och gillar att söka svar själv. Det finns väldigt mycket kunskaper att inhämta ifall du som person är nyfiken och vågar ta initiativ. Det är också viktigt att du som person tycker det är kul att ta ansvar och kommunicera då rollen innefattar mycket internkontakt.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Strängnäs
Urval: Sker löpande

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735148036
Område Strängnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pulsgivarlösningar är vår kunds specialitet och de tillverkar skräddarsydda givarlösningar. Deras pulsgivare är utvecklade utefter avancerade mätsystem och krävande miljöer för att ge en exakt återkoppling av hastighet och position. Företagets pulsgivare produceras exempelvis för större processindustrier och dess valsar, men även generatorer i vindkraftverk. Med omkring 130 anställda på deras huvudkontor i Strängnäs är de en stor arbetsgivare på orten idag. Företaget är tyskägt och har dotterbolag i USA, Tyskland, Italien, Kina samt Finland och Danmark.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.