Vi söker dig som vill jobba med betong i ett spännande företag under tillväxt.

Som truckförare på Finja Betong blir du en viktig del av ett sammansvetsat team som drivs av viljan att leva upp till samt överträffa våra kunders förväntningar.

De dagliga arbetsuppgifterna består främst av lastning, rangering & godsmottagning samt fokus på ständiga förbättringar av våra interna logistikprocesser. Arbetet utförs huvudsakligen utomhus med hjälp av motviktstruck utrustad med långgafflar.

Vi söker dig som kan arbeta såväl enskilt som i grupp och som är självgående, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs i en arbetsmiljö med högt temp där du med din arbetsinsats, erfarenhet och kunskap aktivt bidrar till företagets fortsatta utveckling. Det är viktigt att du är social och serviceinriktad då du dagligen har kontakt med Finja Betongs kunder.

Bakgrund och egenskaper:
  • Rutinerad truckförare, motviktstruck inkl. långgafflar. Truckkort minst B1 är ett krav
  • Hjullastarkort, meriterande
  • Du är en nyfiken person som har lätt för att lära dig nya saker
  • Du är ansvarstagande, ordningsam och serviceinriktad
  • Du trivs i en föränderlig miljö och vill aktivt bidra till företagets fortsatta utveckling

Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Joakim Modén, Lageransvarig. Tfn 010-455 95 61 eller mejl joakim.moden@finja.se
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finja.se
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.

Finja Betong AB är ett av koncernens affärsområden. Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget torrbrukssortiment för användningsområdena mura, putsa, gjuta och laga och flera av våra bruk finns numera i slitstarka plastsäckar.

Vi erbjuder konceptlösningar för murat byggande i form av stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem. Utöver detta har vi ett brett utbud av övriga betongprodukter för exempelvis murar.

All vår tillverkning är närproducerad, vilket innebär att vi är tillgängliga och kan erbjuda snabba, säkra och trygga leveranser. I dagsläget har vi 170 anställda och siktar på att omsätta en miljard kronor.