Teamledare till Utlastningsavdelning

Teamledare till Utlastningsavdelning

Är du på jakt efter ett arbete där du får mer ansvar och tycker det är kul med logistik samt gillar att arbeta med förbättringar? Då ska du söka dig till Finja, vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i ett växande bolag.

Till Finja Betongs utlastningsavdelning i Strängnäs söker vi en driven och engagerad teamledare. Du ansvarar för att det dagliga arbetet prioriteras och att teamet når uppsatta mål samt arbetar för att ständigt förbättra vår service, effektivitet och kvalité.

Vi söker dig som är ansvarstagande, har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Du trivs i en arbetsmiljö där man håller rent och snyggt och där inget ligger kvar ogjort. Du känner dig trygg i att kommunicera med dina kollegor samt planera och leda arbetet inom avdelningen. Utöver detta ska du vara prestigelös och tycka om att arbeta proaktivt med förbättringar samt ha ett bra "logistiktänk". Slutligen och kanske viktigast är att du har en vilja att ta ansvar och skapa god stämning och arbetsmotivation i gruppen.

Du måste även kunna hugga i och arbeta med ditt team där det behövs. Därför är truckkort och erfarenhet från utlastning en förutsättning. Även en del tunga lyft kan ingå i det dagliga arbetet, så det är viktigt att du har en god hälsa.

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet inom lager/logistik och vi ser gärna att du har ledarerfarenhet från exempelvis tidigare jobb eller idrott.

Vi tar endast emot ansökningar via detta ansökningsformulär.
Mer info
Kontaktperson Joakim Modén
Telefon 010-455 95 64
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finja.se
Sista ansökningsdag 1 okt (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.

Finja Betong AB är ett av koncernens affärsområden. Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget torrbrukssortiment för användningsområdena mura, putsa, gjuta och laga och flera av våra bruk finns numera i slitstarka plastsäckar.

Vi erbjuder konceptlösningar för murat byggande i form av stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem. Utöver detta har vi ett brett utbud av övriga betongprodukter för exempelvis murar.

All vår tillverkning är närproducerad, vilket innebär att vi är tillgängliga och kan erbjuda snabba, säkra och trygga leveranser. I dagsläget har vi 170 anställda och siktar på att omsätta en miljard kronor.