Vårdare - undersköterska sommarvikariat

Vårdare - undersköterska sommarvikariat

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

Om jobbet
Solåkrabyn är en ideell förening som har socialterapeutisk LSS verksamhet för vuxna i Järna, Mölnbo och på Selaön i Stallarholmen.

Hos oss finns en arbetsmiljö med gemenskap och chansen att i möten med andra utvecklas i ett ömsesidigt lärande, i kunskap och som människa.

Föreningen Solåkrabyn på Selaön i Stallarholmen söker vårdare - undersköterska, sommarvikariat

Vi söker dig som engagerat vill arbeta för och med de boende inom våra gruppbostäder. Som vårdare är du viktig för boende och arbetstagare i det dagliga livets alla situationer. Du har en positiv människosyn, kan samarbeta och ta ansvar.

Kvalifikationer
Vård- och omsorgsutbildning eller likvärdig, erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation - AKK, behärska svenska i tal och skrift på grund av mycket dokumentation och kommunikation, datavana och B-körkort fordras (manuell växellåda).

Arbetsuppgifterna består av att ge stöd och hjälp vid personlig omvårdnad och vid alla i ett hem förekommande sysslor. Delta i sociala aktiviteter med de boende. I arbetsuppgifterna ingår skriftlig dokumentation dagligen.

Kvalifikationer
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Utbildning
Krav
  • Gymnasial utbildning inom Hälso- och sjukvård
Körkort
Krav
  • B
Ansökan skickas till: henrik.lowe@solakrabyn.se
Mer info
Kontaktperson Henrik Lowe
Telefon 0152 333 714
Område Strängnäs
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Solåkrabyn är en ideell förening som erbjuda vuxna med funktionshinder enligt LSS en individanpassad livs- och arbetsgemenskap i nära anknytning till samhället och dess normer. Genom ett personligt anpassad boende i grupp eller i egen lägenhet - på landet eller i tätort - erbjuds goda möjligheter till utveckling och trygghet.

Rätten till ett meningsfullt arbete och identitetsstärkande sysselsättning ingår som en viktig princip i Solåkrabyns verksamheter. Individuellt anpassade uppgifter i arbete och terapi, kompletterar boendets sociala inverkan.