Projektkoordinator- investeringsprojekt

Projektkoordinator- investeringsprojekt

Projektkoordinator- investeringsprojekt

Vill du koordinera Pfizers projektkontors aktiviteter och planera för kommande års investeringar? Vill du utveckla projektkontorets verksamhet till nya höjder?

Vi söker nu en konsult till Pfizers fabrik för tillverkning av läkemedelssubstans i Strängnäs. Under ditt uppdrag kommer du att arbeta i par med ytterligare en projektkoordinator och tillsammans planera för fabrikens investeringar och uppföljning av dessa. Du kommer eventuellt även att driva ett eller flera projekt.

Du blir tillsvidareanställd (6 månaders provanställning) hos oss på Dfind Science and Engineering och kommer att ingå i vår växande projektkonsultgrupp. Du arbetar konsultativt ute hos våra kunder och vi hjälper dig att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!

Vi välkomnar även fåmansbolag som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Dfind att söka.

Uppdraget planeras starta omgående och pågå under ett år.

Rollen:

Projektkontoret tillhör teknikorganisationen och jobbar i nära samarbete med samtliga funktioner inom teknik och även med fabrikens övriga sektioner såsom Produktion, Kvalitet, Inköp, Logistik mfl. Arbetet innebär också dialog med globala kollegor och nätverkande är en viktig del av rollen.

Fabriken i Strängnäs fungerar som en självständig fabrik med ca 230 anställda och har samtidigt fördelen att tillhöra och kunna nyttja de kunskaper och nätverk som globala Pfizer erbjuder.

Dina arbetsuppgifter är:
 • Planering/koordinering av fabrikens investeringar på årsbasis och på tre- till femårsbasis vilket innebär en nära dialog med fabrikens ledning och globala intressenter
 • Ta fram kostnadsestimat för enskilda projekt samt årligen för totalbudgeten för projektkontoret
 • Uppföljning av enskilda projektbudgetar och totalbudget
 • Uppföljning med externa konsulter som driver projekt åt Pfizer
 • Jobba aktivt med projektens intressenter genom hela projektets livscykel
 • Säkerställa och verka för en säker arbetsplats
 • I projekten fungera som länk mellan sitens olika funktioner såsom Teknik, Produktion, Kvalitet, Inköp, Logistik mfl.
 • Planera för projektet i dialog med resursägare och andra projektledare
 • Ansvara för projektets omfattning/avgränsningar, resurser, tidplan och budget
 • Rapportera projektstatus regelbundet
 • Ge input till tillverkningsplan och Site Master Plan
Kvalifikationer:

Vi söker dig som är Civil/Högskoleingenjör inom teknik, ekonom alternativt relevant arbetslivserfarenhet med flerårig arbetslivserfarenhet från processindustri (läkemedelstillverkning är meriterande). Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och särskilt från investeringsprojekt. Du som söker är van vid kostnadsberäkningar och kunskap i Entreprenadjuridik är meriterande. Erfarenhet från personalledning är meriterande, likaså utbildning och erfarenhet av Bas-P/Bas-U.

För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredsställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en lagspelare som tycker om att samarbeta, bygga relationer och trivs i en koordinerande roll. Du har god förmåga att kommunicera och har lätt för att hantera många interna och externa kontakter. För att lyckas i rollen är du lyhörd, prestigelös och resultatorienterad. Du är driven, självständig och tar själv ansvar för din och företagets utveckling.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Ansökan:
För frågor kontakta Britta Granath, konsultchef, britta.granath@dfind.se, 073-3434624. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare:
Dfind Science & Engineering

Ort:
Strängnäs

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-06-18
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.