Privatrådgivare till SEB i Eskilstuna

Privatrådgivare till SEB i Eskilstuna

Vill du hjälpa våra kunder till en bättre privatekonomi och skapa långsiktiga och givande kundrelationer? Nu söker vi en privatrådgivare till vårt kontor i Eskilstuna.

Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med våra befintliga kunder men även med prospektering. Som privatrådgivare hos oss arbetar du med kundens hela ekonomi och du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö där initiativ, drivkraft och laganda premieras. Du är en viktig del i vårt team, där alla kollegor stöttar varandra och samarbetar för att skapa framgång och goda kundupplevelser.

Vårt kontor är ett fullservicekontor med runt 16 medarbetare. På vårt kontor i Strängnäs finns ytterligare 5 rådgivare.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss är du intresserad av att skapa långsiktiga och givande relationer med våra kunder. Drivkraft, gott affärsmannaskap och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är noggrann och ser rådgivningsdokumentationen som ett viktigt verktyg i ditt arbete. Vi ser gärna att du är en erfaren privatrådgivare med goda kreditkunskaper. Du har SwedSec- och bolånelicens och erfarenhet av att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Just nu genomgår vi en stor digital förändringsresa inom SEB-koncernen och därför är det en fördel om du uppskattar nya omställningar och utmaningar. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 1 oktober 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Ann Bratt Karldén, Privatmarknadschef, på telefon 070-326 11 66 eller mail ann.bratt-karlden@seb.se.

#LI-POST
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (11 dagar kvar)