Privatrådgivare Strängnäs

Privatrådgivare Strängnäs

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Tänker du alltid kund först och vill samtidigt bidra till SEBs affär genom rådgivning? SEB i Eskilstuna-Strängnäs är ett kontor med två mötesplatser och nu söker vi en driven Privatrådgivare till vår mötesplats i Strängnäs som vill vara med och göra skillnad i en marknad där vi växer.

Om jobbet
Som Privatrådgivare kommer du att arbeta med rådgivningsmöten för privatpersoner enligt vår metodik. Vi fäster stor vikt vid att du jobbar med helheten och går igenom kundens hela ekonomi för att säkerställa en hållbar framtid för kunden Du kommer att ha en viktig roll i att få in hela kundens privataffär och din försäljning utgår från kundens behov. Stort fokus ligger på att vara proaktivt och boka in kunder till rådgivningsmöten. Att bygga långsiktiga relationer och skapa affär är nyckeln till din framgång.

Vem är du?
Vi tror att du som söker är en nyfiken och driven person med ett genuint intresse för ekonomi och människor. Du brinner för att träffa kunder i rådgivningsmöten och bygga relationer. Du ser förändring som en möjlighet. Samarbete, engagemang, ägarskap, positiv inställning och gott affärsmannaskap är viktiga egenskaper i den här rollen. För att lyckas i din roll hos oss behöver du alltid sträva efter att hitta lösningar efter kundernas behov och ge de bästa tänkbara råd. Du är en lagspelare på vår gemensamma spelplan Rollen kräver en SwedSec-licens för Rådgivare inklusive certifiering försäkringsförmedling samt bolånelicens. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet eller akademisk examen.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB i Strängnäs. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 27 november 2020. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Annelie Karlsson, Privatmarknadschef Eskilstuna-Strängnäs på telefon 0704622615 eller annelie.z.karlsson@seb.se.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)