Carpri AB söker erfaren byggnadskonstruktör

Carpri AB söker erfaren byggnadskonstruktör

Dina arbetsuppgifter
Carpri AB utför bland annat konstruktionshandlingar, bygglov, element-, montage- och smidesritningar. Våra konstruktionsuppdrag omfattar såväl nybyggnad som om- och tillbyggnad och spänner över betong-, trä- och stålkonstruktioner. Våra tjänster sträcker sig från tidiga skeden, såsom utredningar och kontrollberäkningar, till färdigställande med slutdokumentation. Våra kunder finns bland industri, fastighetsbolag, byggentreprenörer, leverantörer och privata byggherrar.

Arbetsuppgifterna består av att arbeta i projekt som konstruktör och projektör för både om- och nybyggnad. Du ansvarar både för att driva egna projekt och stöttar upp i gemensamma projekt.

Kvalifikationer
Du är civil- eller högskoleingenjör inom byggkonstruktion. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Du har B-körkort.

Erfarenhet
Du är en rutinerad byggnadskonstruktör med minst 10 års yrkeserfarenhet inom bygg-konstruktionsuppdrag avseende lätt och tung industri. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta utifrån svensk byggteknik och svenska förhållanden. Du har erfarenhet av beräkningar och projektering inom byggnadsteknik för stål och betong.

Det är även meriterande om
du har erfarenhet av Byggprojektledning, Byggadministration och Projekteringsledning

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker dig som har förmågan att hitta lösningarna i komplexa problem. Du är resultatinriktad, strukturerad, har lätt för att samarbeta och en positiv grundläggande inställning till livet.

Du är länken mellan beställare, leverantörer och entreprenörer. Det ställer stora krav på din förmåga att vara tydlig i din kommunikation.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 sept 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carpri AB är företag med fem personer verksamma som tekniska konsulter inom samhällsbyggnad, Industri- och husbyggnad samt byggprojektledning.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i Strängnäs, och står inför en mängd utmaningar med flera spännande projekt framöver.


Vi värdesätter den personliga utvecklingen högt inom gruppen.

Nu söker vi dig som vill vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet. Är du kuggen vi saknar i vår organisation?