Byggprojektledare med erfarenhet från byggprojektering

Byggprojektledare med erfarenhet från byggprojektering

För närvarande behöver vi rekrytera en rutinerad byggprojektledare med erfarenhet inom konstruktion.

Förutom genomgången civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom byggkonstruktion lägger vi stor vikt vid Din förmåga att fungera i grupp. Vår bredd på uppdragsgivare och projekt innebär att Du får varierande arbetsuppgifter. Hos oss finns mycket kunskap att falla tillbaka på. Här finns erfarna konstruktörer, med kunskap även inom byggadministration, projektering- och projektledning.

Tjänsten består i att arbeta i projekt åt kund som byggprojektledare/handläggare och med hjälp av oss alla leverera de handlingar som krävs.

Du är länken mellan beställare, leverantörer och entreprenörer. Det ställer stora krav på din förmåga att vara tydlig i din kommunikation.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av byggnadsteknik, byggledning och byggprojektering, liksom en god samarbetsförmåga. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Du har B-körkort.

Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta utifrån svensk byggnorm och svenska förhållanden.

Sökord; Byggnadsingenjör , Byggnadskonstruktör , Byggledare , Södertälje , Konstruktör ,
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.carpri.se/
Sista ansökningsdag 3 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carpri AB är företag med sju personer verksamma som tekniska konsulter inom konstruktion och byggprojektledning. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i Strängnäs.

Vi arbetar efter vårt kvalitetsledningssystem och värdesätter de personliga utvecklings-möjligheterna högt inom gruppen. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet.

Carpri AB utför bl.a. konstruktionshandlingar, tekniska beskrivningar, bygglov, element-, montage- och smidesritningar. Våra konstruktionsuppdrag omfattar såväl nybyggnad som om- och tillbyggnad och spänner över betong-, trä- och stålkonstruktioner. Våra tjänster sträcker sig från tidiga skeden, såsom utredningar och kontrollberäkningar, till färdigställande med slutdokumentation. Våra kunder finns bland industri, fastighetsbolag, byggentreprenörer och privata byggherrar.