Byggnadskonstruktör med erfarenhet från stål- och betongkonstruktioner

Byggnadskonstruktör med erfarenhet från stål- och betongkonstruktioner

Nu behöver vi rekrytera en rutinerad byggnadsingenjör med minst tre års erfarenhet inom byggnadskonstruktion. Vi värdesätter erfarenhet av arbete med Tekla Structures, FEM-design och AutoCad

Förutom genomgången civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom byggkonstruktion lägger vi stor vikt vid Din förmåga att fungera i grupp.
Vår bredd på uppdragsgivare och projekt innebär att Du får varierande arbetsuppgifter. Hos oss finns mycket kunskap att falla tillbaka på. Här finns erfarna konstruktörer, med kunskap även inom byggadministration, projektering- och projektledning.

Tjänsten består i projektering, beräkning och handläggning av små och stora projekt.

Du är länken mellan beställare, leverantörer och entreprenörer. Det ställer stora krav på din förmåga att vara tydlig i din kommunikation.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av byggnadsteknik och byggprojektering, liksom en god samarbetsförmåga. Du talar och skriver flytande svenska. Du har
B-körkort.

Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta utifrån svensk byggnorm och svenska förhållanden.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.carpri.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carpri AB är ett företag med sju personer verksamma som tekniska konsulter inom konstruktion och byggprojektledning. Vi sitter i nybyggda egenprojekterade, rymliga, ljusa och lokaler i Strängnäs med lugn arbetsmiljö. Vi har elljusspår utan för dörren, tillgång till enklare träningslokal med tillhörande bekvämligheter.

Vi arbetar efter vårt kvalitetsledningssystem och värdesätter de personliga utvecklings-möjligheterna högt inom gruppen. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till utveckling och trivsel av vår verksamhet.

Carpri AB utför bland annat konstruktionshandlingar, tekniska beskrivningar, Kontrollansvar enl. PBL, bygglov, element-, montage- och smidesritningar. Våra konstruktionsuppdrag omfattar såväl nybyggnad som om- och tillbyggnad och spänner över betong-, trä- och stålkonstruktioner. Våra tjänster sträcker sig från tidiga skeden, såsom utredningar och kontrollberäkningar, till färdigställande med slutdokumentation. Våra kunder finns bland industri, fastighetsbolag, entreprenörer och privata byggherrar.

Läs mer på www.carpri.se