Vill du jobba som IT-Supporttekniker i Strängnäs?

Vill du jobba som IT-Supporttekniker i Strängnäs?

Har du ett stort tekniskt intresse? Trivs du i en självgående roll och brinner för att ge service? Vi söker nu en Teknisk Support till konsulttjänst i Strängnäs!

Om företagetBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterUppdraget går ut på att bistå anställda med IT- och telefonirelaterade ärenden. Konsult förväntas vara självgående och kunna bistå med vanligt förekommande arbetsuppgifter för en Helpdesk- och Supportekniker.

Arbetsuppgifterna kan se ut som följande:
 • Mottagande och registrering av ärenden som inkommer per telefon, e-post eller via ärendehanteringssystemet
 • Följ upp och stänga avslutade ärenden
 • Eskalering av ärenden
 • Beställningar av IT-utrustning samt telefonitjänster och produkter
 • Konto- och behörighetshantering
 • Lösa enklare ärenden i dialog med användaren
 • Överlämning av information och dokumentation vid uppdragets slut
Formella krav
 • Relevant utbildning
 • Minst ett (1) års liknande erfarenhet
 • Kunskap om och erfarenhet av arbete med ärendehanteringssystem för IT- Helpdesk
 • Kkunskap om och erfarenhet av konto- och behörighetshantering
 • Kunskap om och erfarenhet av att hjälpa till vid enklare ärenden kring IT, telefoni och utskrifter
 • Kunskap om och erfarenhet av PowerShell
 • Kunna tala och skriva svenska språket flytande
 • Ha social förmåga och ha lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 2020-01-08
Plats: Strängnäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-support, IT, support, Kundtjänst, Helpdesk, Active Directory, AD, Windows 7, Microsoft Office, ärendehanteringssystem, easit bps, artologik helpdesk
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.