VS-montör till Bravida i Strängnäs

VS-montör till Bravida i Strängnäs

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi servicemontör till vår vs-avdelning i Strängnäs.

Om jobbet
Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer och montering av anläggningar inom VS. Du kommer också utföra reparationer och underhåll av fastigheter.

Arbetet som servicemontör innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Du ansvarar för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet, samt vara aktiv i Bravidas förbättringsarbete.

Om avdelningen
Bravida i Strängnäs har avdelningar inom el och vs. Samarbetet mellan avdelningarna är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På vs-avdelningen är vi sju montörer som backas upp av en administratör och en avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just vs. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt och positiv enrergi, men vi behöver bli fler och söker därför en ny servicemontör.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har svetskompetens från från Gassvets och TIG men inget krav. Körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 8 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)