Bilmekaniker sökes till Bilia i Strängnäs

Bilmekaniker sökes till Bilia i Strängnäs

Om tjänsten

Bilia söker en bilmekaniker på heltid i Strängnäs med start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Arbetstider är på dagtid 7-16, men övertid kan infalla.

I rollen som bilmekaniker kommer du arbeta med hela förloppet, från att ta emot samtal och boka upp kunder till att utföra jobbet på bilen och ta betalt.

Din profil

För att lyckas i rollen har du en utbildning inom fordonstekniska programmet. Du har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har en god datavana, samt bra svenska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du har ett öga för detaljer. Du håller ordning och reda och har en känsla för service.

Vänta inte med din ansökan då rekryteringen sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdag.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss