Underhållstekniker till Benders

Underhållstekniker till Benders

Har du tidigare erfarenhet av underhållsarbete och söker ett roligt och utvecklande arbete hos en trygg arbetsgivare? Tveka då inte att söka tjänsten som underhållstekniker till Benders i Strängnäs redan idag!

Om tjänsten
Som underhållstekniker arbetar du främst med att ansvara för planering och genomförande av det tekniska underhållet på anläggningen, såväl akut som förebyggande, samt genomföra haverianalyser.

I din roll som underhållstekniker kommer du även ansvara för kontakter med leverantörer, inköp och lagerhantering avseende reservdelar och tillbehör. Du kommer att arbeta i Benders underhållningsprogram AM. Nyinstallationer, ombyggnationer, utveckling och ständiga förbättringar ingår även i arbetsuppgifterna. Skift och beredskapsarbete kan förekomma i tjänsten.

I din roll som Underhållstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Utföra förebyggande underhåll enligt fastlagt schema
  • Delta vid risk/haverianalyser
  • Bistå produktionen med teknisk kompetens vid problemlösning och avvikelseutredningar
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning med praktiska kunskaper. Meriterande är om du har mekaniska, hydrauliska och pneumatiska kompetenser, styr- och reglerteknik och svetskunskaper /MIG). Vi ser att du behärskar svenska i både skrift och tal. Krav på körkort samt meriterande om du även har förarbevis för truck, hjullastare, travers samt "heta arbeten".

Du behöver ha god förmåga att navigera i, och kunna lära dig, vanligt förekommande IT-system/verktyg, så som officepaketet och olika verksamhetssystem.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är kvalitetsmedveten
  • Att du är problemlösningsorienterad
  • Att du är driven och kommunikativ
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Underhållsteknikerär ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Benders.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Malin Fredriksson via 016-542 85 08.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord Underhållstekniker, tekniker, Benders, Strängnäs, Adecco
Mer info
Kontaktperson Malin Fredriksson
Telefon 016-542 85 08
Område Strängnäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.