Traversförare till Benders

Traversförare till Benders

Är du en stresstålig och ansvarsfull person redo för ett utomhusuppdrag? Har du erfarenhet av traverskörning med tyngre gods? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker Adecco traversförare för långsiktigt uppdrag till Benders Byggsystem AB i Strängnäs!

Om tjänsten
Som traversförare hos vår kund arbetar du med att plocka order, lasta och lossa bilar. Dessutom kan andra sedvanliga arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin förekomma så som truckkörning, att ställa in maskiner osv. Arbetstiden är dagtid och arbetet sker utomhus.

I din roll som traversförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Traverskörning
  • Lassning och lossning av produkter
Om dig
Vi söker dig som har traverskort och erfarenhet av att köra travers. Du har erfarenhet av att lasta och lossa sedan tidigare. Har du erfarenhet av att köra lastbil är det ett plus.

Du har lätt för siffror och har lätt för att hålla koll på order och beställningar. Som person är du stresstålig, ansvarstagande och plikttrogen. Du är van vid att arbeta självständigt men hjälper gärna dina kollegor när det behövs. Meriterade om du har hjullastarkort. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Traverskort
  • Truckkort är meriterande
  • Erfarenhet av traverskörning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som traversförare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Malin Fredriksson via 016-542 85 08.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Traversförare, Benders, konsult, Adecco, Strängnäs
Mer info
Kontaktperson Malin Fredriksson
Telefon 016-542 85 08
Område Strängnäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.