Betongmedarbetare till Benders

Betongmedarbetare till Benders

Är du en flexibel och kvalitetsmedveten person och vill ha ett fartfyllt uppdrag? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker Adecco flera produktionsmedarbetare för långsiktigt uppdrag till Benders Byggsystem AB i Strängnäs! Uppdraget startar under augusti månad.

Om Benders
Benders Byggsystem AB utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och stål för flerfamiljshus, kontor, industri och handel. Benders Byggsystem AB levererar helhetslösningar från projektering till färdigmonterad stomme. Benders Byggsystem har en fabrik i Strängnäs och ett kontor på Tyrgatan i Stockholm.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att armera betongkonstruktioner efter ritningar. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp i en fabrik, där olika typer av betongprodukter (prefab) konstrueras. Stomelementen som konstrueras är främst väggar, fasader, pelare och balkar. Du kommer att arbeta två-skift.

I din roll som Betongmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Armering
  • Ritningsläsning
  • Konstruering av betongprodukter
Om dig
Det är meriterande om du har gått byggprogrammet på gymnasiet eller har erfarenhet av tillverkande industri/betongproduktion. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet, så är du lättlärd, driven och social är detta rätt plats för dig! Du har gärna kunskap och erfarenhet av att läsa ritningar. Är du kvalitetsmedveten och har arbetat med förbättringsarbete kommer detta att uppskattas då företaget ställer höga krav på kvalitet och säkerhet. Körkort och tillgång till bil är ett krav, truck- och traverskort är meriterande.

Du har förmågan att se vad som behöver göras och är den som tar tag i nya arbetsuppgifter. Du är van vid att följa instruktioner och vara flexibel. Gällande arbetsmoment och arbetstider samt har lätt för att läsa konstruktionsritningar kommer att trivas här. Du som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt kommer att gilla en tjänst som denna.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Betongmedarbetare är ett konsultuppdrag med start i augusti. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Benders.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Malin Fredriksson via 016-542 85 08.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Betongmedarbetare, Industri, Benders, Strängnäs, Adecco
Mer info
Kontaktperson Malin Fredriksson
Telefon 016-542 85 08
Område Strängnäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.