Produktionspersonal till Benders Byggsystem i Strängnäs

Produktionspersonal till Benders Byggsystem i Strängnäs

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.\n

Benders är en av Europas ledande tillverkare inom byggsektorn av produkter från Benders Sverige AB. I koncernen finns också Benders Byggsystem AB med Prefabricerade betongstommar till bostäder, kontor, sjukhus, offentliga lokaler, hallar och parkeringshus. Benders Byggsystem i Strängnäs är en produktionsanläggning med ca 220 yrkesarbetare och ca 20 tjänstemän.

Om tjänsterna

Tjänsterna är praktiska och skapande jobb med huvudsakliga arbetsuppgifter att gjuta betongprodukter efter ritningar. Vi tillverkar främst väggar, massiva plattor samt håldäck. I arbetet ingår t.ex formbyggnation, armering, gjutning och avformning.

Du arbetar både självständigt och i grupp.

Profil

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annat industriarbete. Byggprogrammet på gymnasiet eller annan lämplig utbildning är meriterande. Även kunskap/erfarenhet av att läsa ritningar är en fördel. Truck- och traverskort är också meriterande.

Som person är du lättlärd, driven, praktiskt lagd och har förmågan att se vad som behöver göras. Du är ansvarstagande och noggrann. Arbetet kan vara tungt och du är därför inte rädd för att ta i och jobba hårt. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Frågor om tjänsterna besvaras av

Produktionsledare Kristofer Grönroos 010- 888 42 93 eller

Produktionschef Anders Norlin 010-888 42 60

Övrigt

Arbetstid: dagtid/skift

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Tjänsterna är på heltid, visstidsanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2019-03-24 men vi gör löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Som ett led i vårt systematiska säkerhetsarbete och för att säkerställa en säker arbetsmiljö, drogtestar vi alltid dig som kandidat innan anställningsavtal upprättas. Drogtest sker genom hårtest.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.benders.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)