Controller till Strängnäs – BCA Vehicle Remarketing AB / CarTrade2B AB

Controller till Strängnäs – BCA Vehicle Remarketing AB / CarTrade2B AB

Om företaget

Vi söker nu en ersättare som Controller för en av våra anställda som valt att gå vidare i karriären efter vår flytt till Strängnäs där vi nu inviger en helt nybyggd anläggning på Malmbyvägen 33. Vi erbjuder en hybrid arbetsplats beroende på var du är bosatt. Vi förväntar oss att du jobbar minst 3 dagar i veckan från kontoret med viss flexibilitet. BCA är en modern arbetsplats.

Du kommer jobba operativt i bägge våra bolag, BCA Vehicle Remarketing AB och CarTrade2B AB.

BCA Bilauktioner grundades 1946 i England och är Europas ledande auktionshus för begagnade bilar. I Europa säljer BCA ca 1,5 miljoner fordon per år via våra online-auktioner.

På svenska marknaden har BCA Bilauktioner funnits sedan 2005 och säljer ca 20 000 fordon per år till bilhandlare i Sverige och i Europa. Vår nybyggda anläggning i Strängnäs blir Europas främsta i sitt slag vilken är ett av våra nästa steg i såväl kapacitet, snabbhet och kvalitet i vår ambition – bästa marknadspris för varje bil!

Arbetsuppgifter

I rollen som Controller kommer du att tillhöra ett team om 4 personer som ansvarar för BCA's redovisningsarbete och rapportering till moderbolaget i England. Vi är en del av Constellation Automotive Group https://www.constellationautomotive.com/

I tjänsten ingår att ansvara för att sammanställa månads- och årsbokslut inklusive årsredovisning. Utföra vecko- samt månadsrapportering tillsammans med ekonomichef. Du kommer vara delaktig i affärsutvecklingsprojekt samt utöva löpande business controlling. Du ska tillsammans med ekonomichefen vara superuser i ekonomisystemet Microsoft Dynamics Nav 2016 samt Continia Online och driva förbättringsprojekt i dessa och andra kopplade system.

Tjänsten är 100% tillsvidareanställning. Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi tjänstepension och vårdförsäkring i SEB Trygg-Liv. Har du elbil eller funderar du på att skaffa en kommer det givetvis finnas möjlighet att ladda den miljövänligt då vi producerar vår egen el genom våra 786 nyinstallerade solpaneler.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och minst 3-5 års erfarenhet inom redovisning och/eller controllerarbete. Du kan även ha en bakgrund från revisionsbranschen. Du är van att arbeta i moderna affärssystem med mycket goda Excelkunskaper. Vidare kommunicerar du obehindrat på engelska i både tal och skrift. Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet från MS Dynamics Nav resp Continia Online.

Som controller behöver du trivas med att ha flera processer igång samtidigt. Flexibilitet är ett nyckelord eftersom en del av tjänsten innebär att man arbetar med Adhoc-förfrågningar och finns som tillgänglig resurs. Du är självständig i ditt arbetssätt och tar hjälp av teamet när du behöver stöd. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs i team. Som person är det viktigt att du är prestigelös och har lätt för att se till helheten. Det är ett krav att du har b-körkort. Frågor om tjänsten besvaras av Peter Ölverud, Finance Director, tel:
073-309 53 15. Urval sker löpande så skicka in ditt CV, personligt brev samt löneanspråk och ev nuvarande uppsägningstid så snart som möjligt till peter.olverud@bca.com. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Ölverud
Telefon +46733095315
Email Mejla Peter Ölverud
Område Strängnäs
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bca.com/sv/se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (45 dagar kvar)