Industrielektriker Assemblin El Strängnäs

Industrielektriker Assemblin El Strängnäs

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin expanderar. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu en erfaren industrielektriker på heltid med fast placering i Strängnäs.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen med inritning mot industrin, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan via länken nedan för mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Robert Karlsson på nummer 010-4724730 eller via mail robert.karlsson@assemblin.se. Rekryteringen sker löpande så ansök så snart du kan, sista ansökningsdagen är 2020-02-29.
Mer info
Kontaktperson Robert Karlsson
Telefon 073 719 71 98
Område Strängnäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)