Utåtriktad lagersäljare till bygghandelsvaruhus i Strängnäs- Deltid

Utåtriktad lagersäljare till bygghandelsvaruhus i Strängnäs- Deltid

Om tjänsten

Vi söker nu lagersäljare för kunds räkning till bygghandelsvaruhus i Strängnäs med huvudsaklig placering på brädgården. Din uppgift är att med högsta kvalité och service ta hand om företagets privat- och företagskunder som besöker varuhuset. Du kommer exempelvis hjälpa till med att mäta material samt lasta och lossa gods från lastbilar med motviktstruck.

Detta är en deltidstjänst med chans till heltid.
Varierande arbetstider och helgarbete kan förekomma.

Krav:
  • B-körkort
  • Truckkort B1-B4
  • 50% annan sysselsättning
Din profil

För att lyckas i tjänsten som lagersäljare ser vi att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Du skall vara en person som gillar att arbeta i högt tempo med god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du är självständig, initiativrik och en god lagspelare. Du är varumärkets ansikte utåt!

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.