Apotekschef till Mariefred

Apotekschef till Mariefred

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Mariefred
På Apoteksgruppen Mariefred berättar vi stolt att vi är vinnare av Årets apotek hos Apoteksgruppen 2018! För att ta hem den titeln har vi på apoteket lagt mycket tid och fokus på ledarskap, resultat, försäljning, välmående och kvalitet vilket har gett resultat och det är vi stolta över! Vi är ensamt apotek på orten vilket gör att många av våra kunder är stamkunder som vi har en personlig kontakt med vilket både vi och kunderna uppskattar. Vi har ett ständigt kundflöde då vi ligger i centrum och i nära anslutning till butiker och matbutiker. Du kommer in i ett bra läge där ditt fokus är att vidareutveckla och fortsätta driva apoteket i rätt riktning. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har öppet 09.30-18.00 på vardagar, 10.00-13.00 på lördagar och stängt på söndagar.

Din roll som Apotekschef
Vi söker nu en Apotekschef med farmaceutisk legitimation som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetare på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni gör det ni beslutat göra. För att nå dina mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Tjänsten är ett vikariat till och med 31 augusti 2022 med goda chanser till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Hanna Jönsson tel. 072-050 32 89.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Jönsson
Telefon 072-050 32 89
Område Strängnäs
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.