Store Manager till ny lagersite hos Billackering.eu

Store Manager till ny lagersite hos Billackering.eu

Billackering.eu söker nu en Store Manager i Sverige. Vill du vara med och starta upp företagets nya svenska lagersite för e-handel?

Om tjänsten
Rollen som Store Manager är bred. Du får vara med från början och påverka genom att delta i flytten samt hjälpa till att bygga upp företagets svenska lager på ny ort. Ett showroom med lagerbutik kommer med stor sannolikhet också att byggas upp direkt i samma lokal. När väl allt är på plats så är viktigast för dig att se till att kunderna blir nöjda. Detta gör du genom att hantera lagret samt butik och allt runt omkring vilket inkluderar bland annat arbetsledning av personal på lagret, ansvar för inköpsflödet, leveranser, kundservice och försäljning samt enklare digital marknadsföring. Du kommer att vara en del av det dagliga arbetet på lagret och bland annat få lära dig att mixa färger.
Personalstyrkan på plats består av dig och 1-2 lagermedarbetare där du har personal och arbetsledaransvar. Övriga kollegor har du mest kontakt med digitalt. En del resor till Finland och inom Sverige kan förekomma, speciellt under första perioden.
Arbetstiderna är mestadels kontorstider måndag till fredag 08:00 - 17:00, men vi söker dig som är flexibel i din tillgänglighet. Vår och sommar är högsäsong.
Billackering.eu är måna om att hitta rätt person för tjänsten och kommer anpassa lokaliseringen av den nya siten efter dig. Initialt letar de efter en lokal mellan Stockholm och Strängnäs beräknas vara mellan 200-300 kvm.

I din roll som Store Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Vara delaktig i lagerflytt från Grästorp
 • Hjälpa till att starta upp ny lagersite
 • Lageransvar
 • Försäljning och Customer service - On-line och fysisk butik
 • Personal och arbetsledaransvar
 • Inköpsansvar
 • Digital marketing
 • Sedvanliga dagliga arbetsuppgifter inom lager
 • Resor kan förekomma
Tjänsten som Store Manager ger dig anställning direkt på Billackering.eu med start i juni-juli.

Om dig
Vi letar efter dig som precis som Billackering.eu har en passion för bilar. Som person ska du vara driven, serviceminded, ansvarstagande och alltid vilja utvecklas. Viktigt att du tänker lite som en entreprenör. Då industrin är traditionell letar vi efter någon med "nya ögon", som tidigare arbetat med lager och nu vill ta sitt nästa steg i sin karriär. Vi vill gärna att du ska vilja växa med företaget. Du måste ha erfarenhet av kundservice och datavana är nödvändigt då mycket sker digitalt. Därför är det viktigt att du lär dig nya system snabbt och gillar att jobba digitalt. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet om inköp, men det är inte ett krav. Du måste ha möjlighet att kunna resa, speciellt i uppstartsfasen.

Du måste kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift då inte alla kontaktytor befinner sig i Sverige.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet av lagerarbete
 • Erfarenhet inom kundservice
 • Inköpserfarenhet är meriterande
 • Att du tycker om att jobba digitalt
 • Att du är ansvarstagande, har ett eget driv och vill utvecklas
 • Kunna kommunicera på svenska och engelska
 • Möjlighet att resa
 • Att du har passion för bilar
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Praktisk erfarenhet och personliga egenskaper är viktigare än utbildning.

Om Billackering.eu
Billackering.eu är en webbutik ägd av finska Automaalit.net Sweden AB. Företaget har en branscherfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1982. Totalt är vi 12 trevliga medarbetare som älskar att betjäna våra bilentusiastiska kunder. Billackering.eu kan blanda till över 900 000 olika färgkulörer, helt enligt de önskemål som kund har.

Läs mer på www.billackering.eu

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Arbelius via Adecco 010 - 173 73 00 eller sofi.arbelius@adecco.se .

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Store Manager till ny lagersite hos Billackering.eu, lagerarbete, södra Stockholm, Strängnäs, Bilbranschen, Billackering, lager, e-handel, butik, Adecco, Billackering.eu, Automaalit.net Sweden AB, lagerchef
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.