Sommarjobb som Materialplanerare på Bileko

Sommarjobb som Materialplanerare på Bileko

Är du studerande och vill arbeta med supply chain och materialplanering? Trivs du med en administrativ roll och vill vara spindel i nätet? Då kan denna tjänst hos vår kund Bileko i Strängnäs vara av intresse för dig! Adecco söker en student som vill arbeta som Materialplanerare under sommaren från v.25-v.32.

Om tjänsten
Som Materialplanerare så är din huvuduppgift att säkerställa tillgång på varor från dedikerade leverantörer och/eller alternativa kanaler till kundens centrallager i Strängnäs.

I din roll som Materialplanerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Utföra dagliga avrop mot leverantörer
  • Säkerställa att affärssystem hålls uppdaterat med leveransbesked
  • Eskalera brister på enskilda produkter där alternativa kanaler saknas
  • Förbereda material inför veckomöten
Om dig
Vi söker dig som studerar, gärna till ingenjör eller ekonom med logistisk inriktning samt har viss arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad och analytisk med god förmåga att samarbeta med andra. Vi ser även att du är hjälpsam, proaktiv och har ett eget driv och engagemang.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, framförallt Excel.
  • Flytande i svenska och engelska i såväl tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Materialplanerare är ett konsultuppdrag med start v.25- v.32.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start v.25- v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Fredriksson 016-542 85 08.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Materialplanerare, Supply Chain, Strängnäs, Mekonomen, Adecco
Mer info
Kontaktperson Malin Fredriksson
Telefon 016-542 85 08
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.