Truckförare/maskinoperatör till Lantmännen Cerealia

Truckförare/maskinoperatör till Lantmännen Cerealia

Nu finns chansen för dig som är grym på att köra truck och som vill att dina timmar på jobbet ska bidra till en positiv skillnad inom livsmedel. Bli en del av Lantmännen Cerealia, där de tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå visionen att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lantmännen Cerealias räkning en truckförare/maskinoperatör till deras lager i Strängnäs. Lagret producerar och skeppar iväg mjöl och det är därför viktigt att du inte är glutenallergiker. Teamet består idag av ca 8 personer och klimatet i gruppen beskrivs som öppet, hjälpsamt och trevligt. Arbetet kommer innebära 2 och/eller 3-skift och du behöver därför vara flexibel gällande arbetstider. Emellanåt kan arbetet vara fysiskt tungt men det finns bra hjälpmedel till hands. Arbetsmiljö och säkerhet har högsta prioritet för både oss och Lantmännen Cerealia.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lantmännen Cerealia. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå minst sex månader. Det finns goda möjligheter till att bli överrekryterad direkt till Lantmännen Cerealia, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som truckförare/maskinoperatör kommer du att arbeta med arbetsuppgifter inom lager och produktion. Du kommer exempelvis att:
 • Köra truck
 • Utföra kvalitetskontroller av produkter
 • Utföra skötsel och rengöring av maskinerna
 • Utföra rengöring/städning av produktionslokaler
 • Arbeta med lossning och lastning av gods
 • Utföra orderkontroller av avgående gods och ankomstkontroller
Vi söker dig som
 • Innehar A + B-truckkort och har arbetat med att köra truck tidigare
 • Inte är glutenallergiker
 • Är mycket bekväm med svenska
Det är meriterande, men inget krav, om du har:

* Arbetat på ett lager tidigare

Som person är du självgående och har en stor vilja att lära dig. Du känner stor ansvarskänsla för det du tar dig an och är noga med att passa tider. Vi tror vidare att du är en lagspelare och en noggrann person som trivs med att arbeta i högt tempo.

Övrig information
 • Start: augusti/september
 • Omfattning: Heltid, 2-skift och/ eller 3-skift (morgonpass, kvällspass och nattpass)
 • Placering: Strängnäs hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!