Sommarjobb som Supply Chain Planner inom Foodservice

Sommarjobb som Supply Chain Planner inom Foodservice

Beskriver du dig själv som en utåtriktad person på jakt efter ett sommarjobb inom Supply Chain? Då kommer du att passa in i detta sociala gäng hos Menigo! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att skaffa dig värdefull erfarenhet inför din fortsatta karriär!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Supply Chain Planner för att stötta upp under juli och augusti hos Menigo. Du kommer att komma till ett team med 12 sociala kollegor. De sitter i lokaler anslutna till Menigos lager i Strängnäs utanför Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Menigo. Uppdraget kommer att vara på heltid under semesterperioden och sträcka under 8 veckor från juli till augusti.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Planner kommer du att arbeta med en viss varukategori inom foodservice. Du kommer att arbeta operativt med optimering efter KPI:er kopplade till servicegrad, lager och svinn. I rollen ingår även förbättringsarbete av rutiner och processer.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta operativt med inköp och demand planning
 • Självständigt hantera varuflödet inom ditt varuavsnitt
 • Samarbeta med interna funktioner, främst med sälj-, logistik och kategoriorganisationen
 • Ansvara för kommunikationen med leverantörer och transportörer
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom Supply Chain i en varierad roll. Du lockas av möjligheten att skaffa dig en värdefull merit till ditt CV från ett roligt och ansvarsfullt sommarjobb!

Vi söker dig som
 • Studerar och har minst två år kvar på en eftergymnasial utbildning inom supply chain, logistik, ekonomi eller inköp
 • Har grundläggande kunskaper i Excel
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då båda språken används i tjänsten
Som person är du lösningsorienterad och orädd för att ifrågasätta befintliga rutiner och processer. Du är positiv och bidrar med energi till din omgivning. Då du kommer att ha flera kontaktytor internt och externt ser vi även att du är kommunikativ och trivs i en spindel-i-nätet roll.

Övrig information
 • Start: Juli
 • Omfattning: Heltid under 8 veckor i sommar
 • Lön: Timlön
 • Placering: Strängnäs
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Menigos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Administration, Assistent, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Menigo är en helhetsleverantör för företag som jobbar professionellt inom mat och dryck. De levererar basvarorna i köket som utrustning och förbrukningsartiklar men även färskvaror. Totalt erbjuder de runt 34 000 artiklar till 15 000 kunder runt om i Sverige.