Teamledare till produktionsavdelningen

Teamledare till produktionsavdelningen

Är du en driven, engagerad & nyfiken teamledare eller någon som vill utvecklas i en ledarroll? Arbetar du redan idag i en produktionsverksamhet och är intresserad av att prova på något annat?

Vi söker dig som vill arbeta som teamledare i vår produktionsverksamhet och bidra till vår utveckling och att nå våra mål. Du leder det dagliga arbetet på skiftet i form av att stötta/ställa krav i dagligstyrningsprocessen samt har tvärfunktionell samverkan med andra teamledare och stödfunktioner. När du inte leder ditt team arbetar du någonstans i vår produktionsprocess, allt beroende på intresse och tidigare erfarenhet.

För att lyckas i den här rollen besitter du god kommunikationsförmåga, är modig och flexibel samt brinner för att utveckla både processer och människor. Att vara en god förebild och verka genom våra värdeord
Ansvar, Samarbete & Engagemang ser vi som en självklarhet.
Det här låter väl spännande? För mer information kontakta gärna Produktionschef, Patrik Isaksson på telefon 073-777 61 90 eller HR-administratör, Julia Gabrielsson, 076-540 21 21.

Facklig företrädare: Niklas Strömberg, 0159-32 200.

Vi ber om överseende med att vi tyvärr kan ha vissa begränsningar till svar under semestertiden.

Välkommen med din ansökan, som du märker "teamledare" och skickar till jobb@akersrolls.com senast den 31 augusti 2022.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Patrik Isaksson
Telefon 073-777 61 90
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 190 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger vackert beläget och tillhör Strängnäs kommun. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till Ampco-Pittsburgh Corporation. http://www.uniones.com