Arbetsuppgifter

Vi förstärker vår organisation och söker nu några fler medarbetare. I rollen som svarvare har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet i vår produktion. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom svarvning/centrering, även registrering i tidredovisningssystemet, att genomföra oförstörande provningsundersökningar, traverskörning vid uppsättning/nedtagning av valsar i maskin samt eget produktionsunderhåll på maskinen och att du medverkar vid förebyggande underhåll. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete i vår verksamhet så det är givetvis något som ingår i dina arbetsuppgifter hos oss. Arbetet kommer att utföras på 3-skift.

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning som är relevant för denna tjänst. Du har erfarenhet från svarvning eller likvärdig erfarenhet från verkstadsindustrin. Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget och måste klara av att läsa instruktioner och dokumentera avvikelser. Det är meriterande om du har travers- och truckkort samt om du kan svetsa.

För att trivas i denna roll tycker du om att arbeta i ett högt tempo med mycket variation. Kunskaper i ritningsläsning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är noggrann samt är flexibel. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver självständigt dina processer framåt.

För mer information kontakta gärna Produktionsledare, Max Lager, på telefon 0159-32231 eller via mail max.lager@akersrolls.com eller HR-chef, Ulrika Scherberg, via mail ulrika.scherberg@akersrolls.com

Facklig företrädare:

Niklas Strömberg, 0159-32200 eller jernbruksklubben@akersrolls.com

Din ansökan skickar du till ulrika.scherberg@akersrolls.com senast den 16 maj 2021. Vi kommer tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Skicka gärna in din ansökan snarast!

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Max Lager
Telefon 0159-32231
Email Mejla Max Lager
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 170 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till
Ampco-Pittsburgh Corporation.
http://www.uniones.com