Seniora & juniora verkstadsarbetare

Seniora & juniora verkstadsarbetare

Är du nyfiken på verkstadsarbete? Arbetar du redan idag i en produktionsverksamhet men är intresserad av att testa något nytt och bidra i svensk basindustri? Söker du arbete och vill kompetensväxla samt är tekniskt intresserad? Vi vänder oss både till dig som är senior eller junior och är intresserad av eller har erfarenhet av någon av följande manuella & CNC-styrda processer: fräsning, svarvning, slipning, svetsning och borrning. För dig som inte har kunskap av t ex ritningsläsning och skärteknik så kommer vi att erbjuda utbildning på plats hos oss.

I arbetsuppgifterna ingår, förutom ovannämnda processer, även traverskörning vid uppsättning/nedtagning av valsar i maskin och eget produktionsunderhåll på maskinen samt att du medverkar vid förebyggande underhåll. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete i vår verksamhet så det är givetvis något som ingår i dina arbetsuppgifter.

Vi har alla förekommande skiftformer hos oss och två- samt treskift är de vanligaste formerna.

Vi levererar gjutna valsar över hela världen. Våra produkter är stora, 20-60 tons högprecisionsverktyg hos våra kunder och därför kommer stor vikt i rekryteringsprocessen att läggas på din kvalitetsmedvetenhet. Andra viktiga personliga egenskaper är att du äger ett stort personligt driv, är ansvarstagande och flexibel.

Vi har som krav att du ska ha goda kunskaper svenska i tal och skrift eftersom samverkan förekommer inom avdelningen samt mellan olika avdelningar.

För mer information kontakta gärna Produktionschef,
Patrik Isaksson på telefon 073-777 61 90 eller HR-administratör, Julia Gabrielsson, 076-540 21 21.

Facklig företrädare: Niklas Strömberg, 0159-32 200.

Vi ber om överseende med att vi tyvärr kan ha vissa begränsningar till svar under semestertiden.

Välkommen med din ansökan, som du märker "verkstadsarbetare" och skickar till jobb@akersrolls.com senast den 31 augusti 2022.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Patrik Isaksson
Telefon 073-777 61 90
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 190 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger vackert beläget och tillhör Strängnäs kommun. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till
Ampco-Pittsburgh Corporation. http://www.uniones.com