Medarbetare till vårt gjuteri

Medarbetare till vårt gjuteri

Arbetsuppgifter

Vi förstärker vår organisation med några medarbetare till vårt gjuteri. Vi söker därför både smältverksarbetare och gjutare. Arbetsuppgifter på vårt gjuteri är bland annat att säkerställa smältning och gjutning för valsprocessen, vilket innebär flera moment såsom att förbereda inför smältning, smälta och justera järnet för att sedan forma, belägga och gjuta valsar. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete i vår verksamhet så det är givetvis något som ingår i dina arbetsuppgifter hos oss.

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget och måste klara av att läsa instruktioner och dokumentera avvikelser. Det är meriterande om du har traverskort.

Vi har alla förekommande skiftformer hos oss och två- samt treskift är de vanligaste formerna.

För att trivas på vårt gjuteri är du en lagspelare och tycker om att ha ett arbete med mycket variation. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv och har god samarbetsförmåga.

För mer information kontakta gärna Produktionschef, Patrik Isaksson på telefon 073-777 61 90 eller HR-administratör, Julia Gabrielsson, 076-540 21 21.

Facklig företrädare: Niklas Strömberg, 0159-32 200.

Vi ber om överseende med att vi tyvärr kan ha vissa begränsningar till svar under semesterperioden.

Välkommen med din ansökan, som du märker "gjuteriarbetare" och skickar till jobb@akersrolls.com senast den 31 augusti 2022.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Patrik Isaksson
Telefon 073-777 61 90
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 190 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien,
Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till Ampco-Pittsburgh Corporation. http://www.uniones.com