Industrielektriker

Industrielektriker

Arbetsuppgifter

I rollen som industrielektriker har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet som innebär att du ska utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer att ingå i ett team bestående av 17 kompetenta kollegor med olika specialistområden. Tillsammans kommer ni arbeta för att säkerställa en stabil drift som bidrar till viktiga funktioner för vår tillverkningsenhet i Åkers styckebruk.

Vem är du?

Vi söker dig som har slutfört din gymnasieutbildning som elektriker eller att du har likvärdig erfarenhet och att du har arbetat några år som elektriker, gärna i en industri. Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll av maskiner och då särskilt tungt underhåll samt om du har travers- och skyliftutbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är noggrann och är ansvarskännande.
Givetvis är du serviceinriktad samt har lätt för att kommunicera med andra personer.

För mer information kontakta gärna Underhållschef, Mattias Abrahamsson, på telefon 0159-32 225 eller HR-administratör, Julia Gabrielsson, på telefon 076-540 21 21.

Fackliga företrädare:
IF Metall, Jernbruksklubben: Niklas Strömberg, 0159-32 200.

Vi ber om överseende med att vi tyvärr kan ha vissa begränsningar till svar under semestertiden.

Välkommen med din ansökan, som du märker "industrielektriker" och skickar till jobb@akersrolls.com senast den 31 augusti 2022.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 190 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till
Ampco-Pittsburgh Corporation.
http://www.uniones.com