Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Projektledare till Vattenfall!

Ansök nu
Tycker du det låter spännande att arbeta med varierande projekt tillsammans med ett kompetent team av kollegor? Är du en kommunikativ och driven person som är ute efter nästa kliv i karriären? Då ska du läsa vidare! Vattenfall är inne i en stor tillväxtfas och behöver nu utöka teamet i Västerbotten med en junior projektledare till Storuman. Ingen tidigare erfarenhet av projektledning behövs utan rätt person är viktigast. Här får du en unik möjlighet att komma in i ett väletablerat bolag som samarbetar med stora aktörer på marknaden. Du erbjuds dessutom konkurrenskraftiga förmåner, stora utvecklingsmöjligheter och en tydlig karriärsbana. Låter det som något för dig? Läs mer och skicka in din ansökan redan idag.

Information om tjänsten
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Förutom att du får arbeta i en samhällsviktig verksamhet och se till allt fungerar, får du dessutom vara i händelsernas centrum där ni hittar nya innovationer och bidrar till ett fossilfritt samhälle.

På Vattenfall blir du en del av ett stort, väletablerat bolag med möjlighet att växa inom bolaget i form av vidareutbildningar och kompetensutveckling. Som ny på Vattenfall får du givetvis gå internutbildningar och lära dig system samt rutiner för att komma in i rollen på ett bra sätt. Därefter får du ta dig an ditt första projekt med stöd av övriga teamet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Vattenfall har du en viktig nyckelroll där du säkerställer projektens framdrift. Vardagen är omväxlande och händelserik där ditt huvudsakliga ansvar är att planera, bereda och projektleda ny-, ombyggnads och underhållsprojekt. Du arbetar i ett nära samarbete tillsammans med egen personal och underentreprenörer samtidigt som du även håller en tät kontakt med kunder/samarbetspartners. Dina ansvarsområden i rollen är:
  • Projektledning för att säkerställa framdrift under hela projektets gång och genomföra kontroller och styrning av entreprenaden samt ekonomisk uppföljning.
  • Planera, bereda och projektleda ny- och ombyggnations samt underhållsprojekt av distributionsanläggningar.
  • Ta fram tekniska lösningar och upprätta ekonomiska kostnadskalkyler.
  • Medverka ute i fält vid till exempel byggmöten, slutbesiktningar och uppföljningar av projekt.
  • Bistå dokumentation/underlag.
Rollen som projektledare innebär stor frihet under ansvar. Du arbetar efter bekväma arbetstider dagtid mån-fre, 07-16 med möjlighet till flextid.

Vi söker dig som

I denna rekrytering lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett personligt driv och en affärsmässighet. Du är en ansvarstagande, strukturerad och självständig person som har en god förmåga att driva ditt eget arbete framåt med god kvalitet. Rollen som projektledare är bred med många kontaktytor, det är därför viktigt att du har en god social förmåga samt lätt för att kommunicera både skriftligt och muntligt.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning - gärna inom energi, projektledning, ekonomi, juridik eller relevant arbetslivserfarenhet

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning, arbetsledning och/eller har kunskap inom elnätsbranschen/distributionsverksamhet, men det är inte ett krav för tjänsten. Krav för tjänsten är B-körkort och flytande svenska i tal samt skrift.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Storuman
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Hanna Degerhäll
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare