Projektingenjörer till Västerbotten

Projektingenjörer till Västerbotten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi projektingenjörer inom drift och underhåll till Västerbotten. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

I Västerbotten växer vi nu och vill förstärka vår organisation med nya medarbetare, framför allt i inlandet.

OM TJÄNSTEN
Som projektingenjör har du ett omväxlande och utvecklande arbete. Du har en viktig stödjande funktion i våra projekt, där du bland annat arbetar med planering, samordning, uppföljning, fakturering, egenkontroller och dokumentation. Dina arbetsuppgifter har en tydlig koppling till säkerhet, miljö och kvalitet. I våra projekt arbetar vi mot gemensamma mål med säkerhet och lönsamhet i fokus. Vi använder dagligen digitala verktyg och ser därför gärna att du har intressen för teknik och moderna IT-hjälpmedel.

VEM ÄR DU?
Eftersom du till stor del kommer att använda olika digitala verktyg i ditt arbete ställs höga krav på dina datorkunskaper. Vi ser gärna också att du har någon form av teknisk utbildning och/eller några års praktisk erfarenhet från branschen. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du är bra på att fånga upp vad som behöver göras. Du har också ett mycket bra ordningssinne och strävar efter ordning och reda i allt du gör. Du är analytisk och går gärna ner i detaljer för att hitta utvecklingsmöjligheter. B-körkort är ett krav eftersom resor ingår i tjänsten.

VARFÖR SVEVIA?
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Vanja Fältén på telefon 072-503 50 71. Våra fackliga företrädare för SACO, Ledarna, Unionen och Seko når du via växeln på telefon 08-404 10 00.

Intervjuer kommer att ske sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt dock senast den 8 november 2020.
Mer info
Kontaktperson Vanja Fältén
Telefon 072-503 50 71
Område Storuman
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (12 dagar kvar)