Arbetsledare med IT-intresse till Västerbotten

Arbetsledare med IT-intresse till Västerbotten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi arbetsledare med IT-intresse inom drift och underhåll till Västerbotten. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

I Västerbotten växer vi nu och vill förstärka vår organisation med nya medarbetare, framför allt till inlandet.

OM TJÄNSTEN:
Som arbetsledare är du en viktig länk i vårt team och stöttar platschefen i det dagliga arbetet med planering och styrning av det dagliga arbetet, samt uppföljning och ekonomisk sammanställning. Tjänsten kommer att ha ett tydligt fokus mot Svevias interna IT-system som ställer ganska höga krav på dina IT-kunskaper. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid och därför ingår viss beredskapstjänst i rollen.

Vem är du?
För att passa in hos oss kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbetet och är en lagspelare med servicekänsla, ordningssinne och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer. Är du också en driven ledare som gärna har några års erfarenhet från branschen är det mycket meriterande. Som person är du strukturerad, självgående och lönsamhetsorienterad. Du trivs i en samordnande roll och har god kommunikationsförmåga. Du gillar också utmaningar, har god datorvana samt B-körkort.

VARFÖR SVEVIA?
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Vanja Fältén på telefon 072-503 50 71. Våra fackliga företrädare för SACO, Ledarna, Unionen och Seko når du via växeln på telefon 08-404 10 00.

Intervjuer kommer att ske sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt dock senast den 8 november 2020.
Mer info
Kontaktperson Vanja Fältén
Telefon 072-503 50 71
Område Storuman
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (11 dagar kvar)