Redovisningskonsult till vårt Storumankontor

Redovisningskonsult till vårt Storumankontor

Nu söker vi dig som vill arbeta som redovisningskonsult för några av våra spännande kundföretag vid vårt kontor i Storuman.

Vi tror att du är flexibel och noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Vidare tror vi även att du är strukturerad, ambitiös i ditt arbetssätt och självständig i ditt arbete. Då du kommer att arbeta mot kunder ser vi gärna att du är en person som är social och har ett lösningsorienterat och affärsmässigt tänk.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara sköta löpande bokföring, månadsrapportering, framtagning av skattedeklarationer, årsbokslut och upprättande av årsredovisning under eget kundansvar. Beroende på din bakgrund och dina erfarenheter kommer det även finnas möjlighet till andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

·Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

·Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom ekonomi

· Du kan och vågar ta eget ansvar

· Vi ser helst att du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat

Övrigt

Ansökan och frågor om tjänsten tas emot via hemsidan eller mail: jobb@revisorcompaniet.se
Skicka in CV samt personligt brev och döp mailet till "Redovisningskonsult Storuman"
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Storuman
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.revisorcompaniet.se
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

RevisorCompaniet är ett tjänsteföretag som med erfarenhet och kompetens hjälper våra kunder med rådgivning, redovisning och revision.

Företaget bildades under 2002. Vi finns idag i Skellefteå, Malå, Stockholm, Sorsele, Arjeplog, Lycksele, Bureå och Hemavan. Vi är också glada att meddela att från augusti 2020 finns vi även i Storuman! Vi blir då tillsammans 35 anställda på dessa orter, flera av oss med lång erfarenhet inom branschen.


Vi vill hjälpa företagsamma människor att förverkliga sina drömmar! Vi erbjuder därför tjänster av hög kvalitet nära kunden såsom rådgivning, redovisning och revision. Våra kunder är verksamma inom de flesta branscher och består huvudsakligen av ägarledda företag. Vi arbetar med moderna och effektiva hjälpmedel för att kunna göra högkvalitativa jobb till konkurrenskraftigt pris.

RevisorCompaniet är medlem i ecovis som är ett internationellt nätverk och flera av våra medarbetare är auktoriserade via Far.